Over ons

Aangenaam, wij zijn jouw specialist in ondernemershypotheken

Wij weten waarop wij moeten letten om jouw mogelijkheden goed te kunnen beoordelen. En we ondersteunen je tijdens het aanvraagproces. Wij zijn opgericht om het ondernemers gemakkelijker te maken.

Eindelijk een hypotheek specialist die zich bekommert om ondernemers.

Enthousiast over ondernemers

Het is in de praktijk enorm lastig om als ondernemer een hypotheek af te sluiten. Zo gelden voor ondernemers extra strenge eisen om voor een hypotheek in aanmerking te komen. Ook kan de situatie van de ene ondernemer enorm afwijken van die van een andere ondernemer. De juiste vragen stellen en de situatie goed beoordelen is dan cruciaal, net als weten waar wel mogelijkheden liggen. Dat is wat wij doen. Wij spannen ons hard in om ondernemers en ZZP’ers aan de best passende hypotheek te helpen.

Het kan en moet anders

De situatie voor ondernemers is anders, het zijn meestal geen standaard aanvragen. En zo kan het gebeuren dat je een aantal uur hypotheekadvies moet betalen om vervolgens te vernemen dat jij niet in aanmerking komt voor een hypotheek.

Het kan en moet anders, dachten de oprichters van De Ondernemershypotheek. Uit hun ervaring is De Ondernemershypotheek ontstaan. Om jou als ondernemer te helpen snel inzicht te krijgen in jouw mogelijkheden voor een hypotheek en jou te helpen aan een eigen woning. Wij werken ook alleen met geldverstrekkers die ondernemers aan een hypotheek willen helpen. Bij De Ondernemershypotheek zit je dus helemaal goed!

Bel mij terug voor een vrijblijvende afspraak

Bel mij terug