Hypotheek voor ondernemers

De Ondernemershypotheek » Hypotheek voor ondernemers

Bij De Ondernemershypotheek komen ZZP’ers en DGA ‘s wél in aanmerking voor een hypotheek. Wij zijn er voor iedereen die inkomen uit een eigen onderneming haalt.

Wist je dat maar liefst 60% van de ZZP’ers en DGA ‘s nu geen hypotheek krijgt? Als zelfstandig ondernemer kan het enorm lastig zijn om een huis te kopen. Want hiervoor is meestal een hypotheek nodig en deze is voor ondernemers vaak lastig te regelen bij het ontbreken van een vast inkomen.

Wij weten hoe het is als je geen werkgeversverklaring kan overleggen. Omdat we snappen dat de financiële gegevens van een ondernemer anders zijn. Daarom helpen we ZZP’ers en DGA ‘s snel, gemakkelijk en goed aan een hypotheek.

Jouw ondernemershypotheek, ons specialisme

Waarom het in de praktijk enorm lastig kan zijn om als ondernemer een hypotheek af te sluiten:

  • Voor ondernemers gelden extra strenge eisen om voor een hypotheek in aanmerking te komen.
  • Ook kan de situatie van de ene ondernemer  enorm afwijken van die van een andere ondernemer.

De juiste vragen stellen en  de situatie goed beoordelen is dus cruciaal, net als weten waar wel mogelijkheden liggen. Dat is wat wij doen.

Jou helpen aan een passende offerte

Voor DGA ‘s en ZZP’ers hebben we een samenwerking opgezet met financieel specialisten. Zij zorgen voor een beoordeling van iedere aanvraag met inkomensverklaring. Hiermee kunnen we ook voor jou als ondernemer een passende voorstel aanvragen voor de financiering van jouw woning.

Je maximale hypotheek berekenen

Natuurlijk wil je graag weten wat het maximale hypotheekbedrag is dat je kunt krijgen. Of je nu al een huis op het oog hebt of niet, wij helpen je graag om je maximale hypotheek te berekenen.

Vul hier je gegevens in en je krijgt direct een indicatie wat het maximumbedrag aan hypotheek kan gaan worden. Je kunt dan ook gelijk door om je soort hypotheek kiezen en je netto maandlasten te berekenen.

Snel je hypotheek afsluiten

De Ondernemershypotheek kun je zelf online afsluiten. We bieden graag gemak, snelheid en duidelijkheid. Al tijdens de aanvraag zie je direct of je in aanmerking komt voor een Ondernemershypotheek.

Heb je vragen over hoe De Ondernemershypotheek voor jou kan werken?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Bel mij terug voor een vrijblijvende afspraak

Bel mij terug