Hypotheek ZZP

De Ondernemershypotheek » Hypotheek ZZP

Bij De Ondernemershypotheek komen ZZP’ers en andere ondernemers wél in aanmerking voor een hypotheek. Wij zijn er voor iedereen die inkomen uit een eigen onderneming haalt.

Wist je dat maar liefst 60% van de ZZP’ers en ondernemers nu geen hypotheek krijgt? Als ZZP’er kan het enorm lastig zijn om een huis te kopen. Want hiervoor is meestal een hypotheek nodig en deze is voor ZZP’ers vaak lastig te regelen bij het ontbreken van een vast inkomen.

Wij weten hoe het is als je geen werkgeversverklaring kan overleggen. Omdat we snappen dat de financiële gegevens van een ZZP’er anders zijn. Daarom helpen we ZZP’ers en andere ondernemers snel, gemakkelijk en goed aan een hypotheek.

Jouw hypotheek, ons specialisme

Waarom het in de praktijk enorm lastig kan zijn om als ZZP’er een hypotheek af te sluiten:

  • Voor ZZP’ers gelden extra strenge eisen om voor een hypotheek in aanmerking te komen.
  • Ook kan de situatie van de ene ZZP’er enorm afwijken van die van een andere ZZP’er.

De juiste vragen stellen en de situatie goed beoordelen is dus cruciaal, net als weten waar wel mogelijkheden liggen. Dat is wat wij doen.

Jou helpen aan een passende offerte

Voor ZZP’ers hebben we een unieke samenwerking opgezet met de financieel specialisten van Raadhuys. Zij zorgen voor een beoordeling van iedere aanvraag met inkomensverklaring. Hiermee kunnen we ook voor jou als ZZP’er een passende offerte aanvragen voor de financiering van jouw woning.

Je bepaalt bij de Ondernemershypotheek zelf of je hypotheekadvies wenst of niet. Het kan allebei. Aan het einde van het invullen van de hypotheekaanvraag krijg je de keuze of je zelf je hypotheek wilt afsluiten (execution only) of met advies van onze experts.

Je maximale hypotheek berekenen

Natuurlijk wil je graag weten wat het maximale hypotheekbedrag is dat je kunt lenen. Of je nu al een huis op het oog hebt of niet, wij helpen je graag om je maximale hypotheek te berekenen.

Vul hier je gegevens in en je krijgt direct een indicatie van wat het maximumbedrag aan hypotheek kan gaan worden. Je kunt hier ook gelijk je soort hypotheek kiezen en een indicatie van je netto maandlasten te berekenen.

Snel je hypotheek afsluiten

We bieden graag gemak, snelheid en duidelijkheid. Je kunt de hypotheek online aanvragen en via bellen, e-mailen en chatten direct met ons in contact komen.

Heb je vragen over hoe De Ondernemershypotheek voor jou kan werken?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Heb je vragen? Wij helpen graag.