ZZP Hypotheek

De Ondernemershypotheek » ZZP Hypotheek

Bij De Ondernemershypotheek komen zelfstandig ondernemers wél in aanmerking voor een hypotheek. Wij zijn er voor iedereen die inkomen uit een eigen onderneming haalt.

Een hypotheek voor ZZP afsluiten kan lastig zijn

Wist je dat maar liefst 60% van de ZZP’ers en DGA’s nu geen hypotheek krijgt? Als zelfstandig ondernemer kan het enorm lastig zijn om een huis te kopen. Want hiervoor is meestal een hypotheek nodig en deze is voor zelfstandig ondernemers vaak lastig te regelen bij het ontbreken van een vast inkomen. Veel hypotheekverstrekkers hebben beduidend minder vertrouwen in de jaarcijfers van een zelfstandige zonder personeel dan in een werkgeversverklaring van iemand die in loondienst werkt.

Wij weten hoe het is als je geen werkgeversverklaring kan overleggen. Omdat we snappen dat de financiële gegevens van een zelfstandig ondernemer anders zijn. Daarom helpen we zelfstandig ondernemers snel, gemakkelijk en goed aan een hypotheek. Door onze ervaring en onze open blik kunnen wij een hypotheek aanbieden die precies past bij jouw wensen en eisen. Bovendien kunnen we samen je berekenen. En ja, dat kan zonder werkgeversverklaring.

Jouw ZZP hypotheek, ons specialisme

Waarom het in de praktijk enorm lastig kan zijn om als zelfstandig ondernemer een hypotheek af te sluiten:

  • Er gelden extra strenge eisen om voor een hypotheek in aanmerking te komen. De berekenen werkt daardoor anders dan voor mensen die in loondienst werken.
  • Ook kan de situatie van de ene zelfstandig ondernemer enorm afwijken van die van een ander. De gemiddelde ‘hypotheek voor ZZP’ bestaat niet. De juiste vragen stellen en de situatie goed beoordelen is dus cruciaal, net als weten waar wel mogelijkheden liggen. Dat is wat wij doen.

Het zijn precies deze twee onderdelen die ons onderscheiden van andere hypotheekbemiddelingspartijen. We heten immers niet voor niets De Ondernemershypotheek! Dat geeft al aan dat we er zijn voor ondernemers. We zijn natuurlijk zelf ook ondernemers, dus we weten precies hoe het is om een hypotheek voor ZZP af te sluiten. Dat is lastig, inderdaad. Voor ons was dat de inspiratie om het helemaal anders te doen. Daarom hebben we besloten om ons te specialiseren op hypotheken voor zelfstandig ondernemers. Omdat álle ondernemers het verdienen om hun huis te kunnen financieren.

Wil je jouw hypotheek berekenen?

Natuurlijk wil je graag weten wat het maximale hypotheekbedrag is dat je kunt lenen. Dat is per aanbieder anders. Of je nu al een huis op het oog hebt of niet, wij helpen je graag om je maximale hypotheek te berekenen. Het is net zo gemakkelijk als ‘hypotheek berekenen zzp’ of ‘hypotheek zzp berekenen’ intikken in een zoekmachine. Alleen vul je dan als eerste je inkomsten in en vervolgens de overige gegevens die nodig zijn voor je hypotheek. ZZP zijn is een bewuste keuze, dus wij staan helemaal achter je.

Bij een hypotheek voor een zelfstandig ondernemer komt meer kijken dan bij een hypotheek van iemand in loondienst. Dit geldt ook voor het berekenen. Gelukkig is de ZZP hypotheek ons specialisme. Wij helpen je graag met je hypotheek berekenen.

Direct je zzp hypotheek berekenen!

Wil je meteen je hypotheek berekenen? Daar kunnen wij je heel snel en eenvoudig mee helpen. Zoals je weet, hebben we wel de nodige informatie nodig. Anders kunnen we niet zomaar je maximale hypotheek berekenen. ZZP ben je niet zomaar, dus je hebt vast wel een goede administratie waarin je al je cijfers bijhoudt. Een deel van die cijfers hebben we nodig voor onze berekening.
Start hier met je zzp hypotheek berekenen.
Of vul het oranje formulier in, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

We helpen jou aan een passend hypotheek voorstel

Voor zelfstandig ondernemers hebben we een unieke samenwerking opgezet met financieel specialisten. Zij zorgen voor een beoordeling van iedere aanvraag met inkomensverklaring. Hiermee kunnen we ook voor een passende offerte aanvragen voor de financiering van jouw woning. Je krijgt snel duidelijkheid over je hypotheek! Dat is uiteraard precies waar je op zit te wachten. Want je bedient je eigen klanten ook op een duidelijke, heldere manier. Zonder dat je daarbij bepaalde doelgroepen uitsluit. In diezelfde lijn willen wij voor jou een hypotheek realiseren.

Je ZZP hypotheek afsluiten

We bieden graag gemak, snelheid en duidelijkheid. Doordat we zelf in jouw schoenen hebben gestaan, weten we exact hoe jij je voelt als je door een hypotheekverstrekker wordt geweigerd omdat je ZZP’er bent. We begrijpen ook dat je misschien eerst nog wat onduidelijkheden wilt wegwerken voordat je daadwerkelijk besluit om met ons in zee te gaan. Daarom staan we paraat om al jouw vragen en zorgen weg te nemen. Jouw hypotheek wacht op je. Laat ons vooral weten wat je wensen en eisen zijn, zodat we kunnen beginnen om maatwerk te verzorgen voor je. Het gaat ten slotte wel om de financiering van je woning of bedrijfspand.

Heb je vragen over hoe De Ondernemershypotheek voor jou kan werken?

Neem dan contact met ons op door een ‘bel mij terug’ formulier in te vullen, ons direct te bellen, te chatten of te mailen. Onze specialisten staan je graag te woord en helpen je bij het afsluiten van je hypotheek. Wil je je hypotheek online afsluiten, dat kan ook.

Bel mij terug voor een vrijblijvende afspraak

Bel mij terug