Hoe het werkt

De Ondernemershypotheek » Hoe het werkt

Onze werkwijze en de advieskosten

Wil je weten hoeveel je kunt lenen voor het kopen van een eigen huis?
Of ben je op zoek naar een passende financiering voor het huis van je dromen?
Of wil je, een bestaande hypotheek oversluiten naar een lagere rente?

Dan kunnen wij je helpen!

Wij van de Ondernemershypotheek weten hoe lastig het voor een zzp’er kan zijn om hier goed en snel antwoorden op te krijgen. Als je niet over een werkgeversverklaring beschikt,  komt er behoorlijk wat extra papierwerk bij kijken.

Wij beschikken over de ervaring om je deskundig en snel door het proces heen te loodsen. Daarbij werken we uitsluitend samen met geldverstrekkers die ‘Ja’ zeggen tegen zzp’ers. Doordat we over een breed aanbod van aanbieders beschikken ben je via ons altijd verzekerd van de beste deal.

Onze aanpak:

1. Zodra je bent aangemeld via het aanvraagformulier nemen we contact met je op, om vast te stellen wat precies je wensen zijn. Met behulp van een aantal vragen kunnen we snel de haalbaarheid van je verzoek vaststellen.

2. Vervolgens maken we een persoonlijke klantpagina voor je aan waarmee je de benodigde stukken kunt uploaden.

3. Voor het vaststellen van het jaarinkomen maken we gebruik van de Raadhuys organisatie. https://raadhuys.eu Dat zijn financieel specialisten die een inkomensverklaring vaststellen. Deze verklaring is nodig om voor een hypotheek in aanmerking te komen, uiteraard ontvang je hier ook een afschrift van.

4. Met de verkregen inkomensverklaring volgt een adviesgesprek met één van onze deskundige adviseurs om de nieuwe hypotheekconstructie te bepalen en daarbij alle risico’s goed in kaart te brengen.

5. We vergelijken de verschillen in hypotheekvoorwaarden en zoeken de hypotheek aanbieder die het beste bij jou past voor je uit en vragen daar de offerte aan.

6. Wanneer je tevreden bent over het aanbod en deze ondertekend hebt, zorgen we dat alles compleet bij de notaris wordt aangeleverd. En natuurlijk helpen we je bij het aanvragen van een taxatie of andere benodigde documenten of geven we je waar nodig een toelichting.

Betaal als alles helemaal geregeld is

De totale advies en bemiddelingskosten worden pas verrekend bij het afsluiten van de hypotheek en bedragen € 1950,- De kosten voor de inkomensverklaring zitten daar niet bij, deze zijn afhankelijk van de organisatievorm van je onderneming en worden afzonderlijk geïncasseerd door Raadhuys. Zo betaal je voor een eenmanszaak € 225,- en voor een enkelvoudige BV € 405,- exclusief BTW. De kosten voor andere organisatievormen, staan vermeld onder tarieven.

Let op:
Door het invullen van het aanvraagformulier op de site en deze aan ons toe te sturen geef je ons de ‘opdracht tot dienstverlening’ en gaan we voor je aan het werk. Besluit je toch voortijdig te stoppen met het aanvraagproces of wanneer uit het rapport van Raadhuys blijkt dat de aanvraag niet verder door ons in behandeling kan worden genomen, dan betaal je ons dossierkosten van € 395,-

Benieuwd wat je kan lenen?

Of dien direct je aanvraag in

Alle voordelen op een rijtje:

  • Wij spreken de taal van de ondernemer.
  • Wij zijn 100% onafhankelijk en kunnen je snel en efficiënt helpen.
  • Wij werken uitsluitend samen met de geldverstrekkers die ‘Ja’ zeggen tegen ondernemers.
  • Onze adviesprijzen behoren tot de scherpste in de markt.

Heb je vragen?
Wij helpen graag.

Bel vrijblijvend met een van onze adviseurs.

020 - 764 09 01