Hoe het werkt

De Ondernemershypotheek » Hoe het werkt

Onze werkwijze en de advieskosten

Wil je weten hoeveel je kunt lenen voor het kopen van een eigen huis?
Of ben je op zoek naar een passende financiering voor het huis van je dromen?
Of wil je, een bestaande hypotheek oversluiten naar een lagere rente?

Dan kunnen wij je helpen!

Wij van de Ondernemershypotheek weten hoe lastig het voor een zzp’er kan zijn om hier goed en snel antwoorden op te krijgen. Als je niet over een werkgeversverklaring beschikt,  komt er behoorlijk wat extra papierwerk bij kijken.

Wij beschikken over de ervaring om je deskundig en snel door het proces heen te loodsen. Daarbij werken we uitsluitend samen met geldverstrekkers die ‘Ja’ zeggen tegen zzp’ers. Doordat we over een breed aanbod van aanbieders beschikken ben je via ons altijd verzekerd van de beste deal.

Aan welke voorwaarden moet ik in ieder geval voldoen als ondernemer?

  1. Je bent ten minste een half jaar actief als zelfstandige
  2. Je dient minimaal een jaar zelfstandig te zijn als je arbeidsverleden niet aansluit op je huidige activiteiten als zelfstandige
  3. Het kan voor horeca ondernemers soms lastig zijn om van de bank een hypotheek te krijgen. Dit hangt met name af van de kwaliteit van je cijfers.
  4. Om een hypotheek te kunnen financieren dien je een permanente verblijfstatus te hebben in Nederland.

Hypotheek Compleet - Onze aanpak:

BESTE KOOP

1. Vul in onze oranje contactformulieren je gegevens in en wij bellen je terug voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Je wordt teruggebeld en je maakt een afspraak met jouw persoonlijke hypotheekadviseur. Je kan hierbij aangeven naar welke locatie je wilt.

2. Met hulp van de adviseur verzamel je de documenten voor het vaststellen van je jaarinkomen. Met het jaarinkomen komen we tot een inkomensverklaring. Deze verklaring is nodig om voor een hypotheek in aanmerking te komen, uiteraard ontvang je hier ook een afschrift van.

3. Met de inkomensverklaring praat je vervolgens weer verder met jouw persoonlijke adviseur om zo tot een advies op maat te komen. We vergelijken de verschillen in hypotheekvoorwaarden en zoeken de hypotheek aanbieder die het beste bij jou past voor je uit en vragen daar de offerte aan.

4. Wanneer je tevreden bent over het aanbod en deze ondertekend hebt, zorgen we dat alles compleet bij de notaris wordt aangeleverd. En natuurlijk helpen we je bij het aanvragen van een taxatie of andere benodigde documenten of geven we je waar nodig een toelichting.

Hypotheek Online - Onze aanpak:

1. Zodra je bent aangemeld via het aanvraagformulier nemen we contact met je op, om vast te stellen wat precies je wensen zijn. Met behulp van een aantal vragen kunnen we snel de haalbaarheid van je verzoek vaststellen.

2. Vervolgens maken we een persoonlijke klantpagina voor je aan waarmee je de benodigde stukken kunt uploaden.

3. Vervolgens gaan we het jaarinkomen vaststellen. Met het vaststellen van het jaarinkomen komen we tot een inkomensverklaring. Deze verklaring is nodig om voor een hypotheek in aanmerking te komen, uiteraard ontvang je hier ook een afschrift van.

4. Met de inkomensverklaring volgt een adviesgesprek met één van onze deskundige adviseurs om de nieuwe hypotheekconstructie te bepalen en daarbij alle risico’s goed in kaart te brengen.

5. We vergelijken de verschillen in hypotheekvoorwaarden en zoeken de hypotheek aanbieder die het beste bij jou past voor je uit en vragen daar de offerte aan.

6. Wanneer je tevreden bent over het aanbod en deze ondertekend hebt, zorgen we dat alles compleet bij de notaris wordt aangeleverd. En natuurlijk helpen we je bij het aanvragen van een taxatie of andere benodigde documenten of geven we je waar nodig een toelichting.

Betaal als alles helemaal geregeld is

De totale advies en bemiddelingskosten worden pas verrekend bij het afsluiten van de hypotheek.  Lees meer over onze tarieven.

Benieuwd wat je kan lenen?

  • Wij spreken de taal van de ondernemer.
  • Wij zijn 100% onafhankelijk en kunnen je snel en efficiënt helpen.
  • Wij werken uitsluitend samen met de geldverstrekkers die ‘Ja’ zeggen tegen ondernemers.
  • Onze adviesprijzen behoren tot de scherpste in de markt.

Bel mij terug voor een vrijblijvende afspraak

Bel mij terug