Samen voor Ondernemers & ZZP’ers

De Ondernemershypotheek » Over ons » Samen voor Ondernemers & ZZP’ers

de ondernemershypotheek

Wat ons bijzonder maakt

Hypotheken en ondernemers; een lastige combinatie?
De Ondernemershypotheek en financieel specialisten hebben de handen in een geslagen om hypotheken voor ondernemers en ZZP’ers wél mogelijk te maken.

Als ZZP’er of ondernemer heb je geen vast inkomen, geen loonstrook en ben je afhankelijk van de winst uit de onderneming. En die winst kan nog wel eens schommelen. Geldverstrekkers zien jou daarom vaak als een verhoogd risico, zeker als je net even één jaartje wat minder winst hebt gedraaid. Nog niet zo lang geleden moesten ZZP’ers en ondernemers drie jaar zelfstandig zijn om überhaupt in aanmerking te komen voor een hypotheek. Dat is versoepeld, ook als je nog maar één jaar aan de slag bent als ZZP’er of ondernemer kun je al een hypotheek aanvragen.

Zelfs NHG is mogelijk

Zelfs een hypotheek met Nationale Hypotheken Garantie is tegenwoordig mogelijk voor ZZP’ers die pas een jaar aan de slag zijn. Adviseurs van De Ondernemershypotheek hebben inmiddels veel ervaring met de groep ZZP’ers en ondernemers. Deze ervaring is steeds beter in te zetten, dankzij de versoepelde regels.
Net als voor mensen in loondienst geldt er een maximale kostengrens van € 355.000 (2022). Dat betekent dat de woning en hypotheek maximaal € 355.000 mag zijn.

Specialistische kennis bij De Ondernemershypotheek

Bij ZZP’ers en ondernemers werkt het adviesvraagstuk meestal net even anders. Het vinden en afsluiten van een passende hypotheek voor een ZZP’er en ondernemer is echt een specialisme geworden. Er is vaker maatwerk nodig. Een professionele adviseur zorgt voor de juiste begeleiding hierin, zeker wanneer je net bent gestart met jouw bedrijf. De resultaten van de onderneming zijn uiteraard belangrijk bij de beoordeling of een hypotheek mogelijk is. Toch zijn er geldverstrekkers die samen met de adviseur verder kijken dan alleen jouw cijfers. De financieel adviseurs van De Ondernemershypotheek kunnen dit gevraagde maatwerk leveren. Zij kennen de acceptatievoorwaarden van de verschillende geldverstrekkers en weten welke geldverstrekkers wel of niet bereid zijn om een hypotheek aan jou te verstrekken.

Financieel gezond leven

De Ondernemershypotheek heeft veel ervaring in de financiële dienstverlening. Onze financieel adviseurs helpen je graag met al jouw vragen op het gebied van financiën. Of dit nu gaat om verzekeringen, een huis kopen of verkopen of een hypotheek. Tijdens belangrijke momenten in je leven zoals samenwonen, overlijdensgevallen of arbeidsongeschiktheid biedt ons financieel advies zekerheid en houvast. We maken graag samen met jou een financieel plan voor nu en later, zodat jij financieel gezond kan leven.

Vrijblijvende afspraak

Een eerste afspraak is geheel vrijblijvend. In een persoonlijk gesprek bekijkt de financieel adviseur samen met jou naar de mogelijkheden die er zijn om tot een passende financiering te komen. Daarbij ben je verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu jouw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Voor ons sta jij centraal en niet de geldverstrekkers en verzekeraars met wie wij samenwerken. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Maak kosteloos een afspraak via 088 – 088 51 77

Of vul het oranje formulier in, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug!

Bel mij terug voor een vrijblijvende afspraak

Bel mij terug